TYÖVAATTEET YRITYKSILLE PAINETTUNA - LUOTETTAVA KUMPPANI

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ

LAAJA VALIKOIMA TYÖVAATTEITA.

Kattava ja helppo työvaatepalvelu, josta hyödyn saatte te.
Kumppanuus kanssamme kannattaa: saatte kattavan tilausjärjestelmän lisäksi ammattitaitoisen henkilökunnan erikoisosaamisen käyttöönne.


VARASTOIMME

ULKOISTA VARASTOINTI.
Varastoimme sopimuksen mukaan asiakkaan käyttämiä tuotteita, jopa valmiiksi painettuna. Näin toimitusaika saadaan erittäin lyhyeksi.

KÄSITTELEMME

YRITYSWEB.
Helppokäyttöinen verkkopalvelu B2B-käyttäjille, joka toimii kaikissa ruuduissa. Usean käyttäjän lisenssi. Tilaukset vahvistetaan ennen varsinaista tilausta.

TOIMITAMME

PALVELUVERKOSTO.
Matkahuollon verkostoon kuuluu 1100 toimipistettä ympäri Suomen: Matkahuollot, Matkahuolto-asiamiehet ja Matkahuollon Pakettipisteinä palvelevat K-Marketit ja monet muut yritykset.

RAPORTOIMME

KULUTUSSEURANTA.
Hyvin toteutettu työvaatteiden ja suojaimien kuluseuranta tekee ostamisesta kulutustehokasta. Turhilta tilauksilta säästytään, kun vaatteet ja suojaimet saadaan suoraan käyttöön ilman hävikkiä.

TARVITSETKO TYÖVAATTEET MERKATTUNA?

Merkkaamme asiakkaiden työvaatteet 95% teollisuuspesun kestävällä lämpösiirtopainatuksella.
Menetelmä on kustannustehokas ja mahdollistaa asiakkaiden tuotteiden painatuksen yksin kappalein.


LÄMPÖSIIRTOPAINATUS

Lämpösiirtomerkit valmistetaan teollisesti, niissä on hyvä vesipesukestävyys ja käyttöikä. Käytetään pääosin työvaate merkinnässä. Menetelmä on kustannustehokas silloin kun tuotteita toimitetaan ns. yksin kappalein.

SILKKIPAINATUS

Silkkipaino eli seripaino on painomenetelmä, jossa väri painetaan kehykseen pingotetun seulakankaan läpi painopinnalle. On hyvä ja edullinen valinta silloin kun tehdään kerralla isompi sarja esim. T-paitoja.

BRODEERAUS

Brodeeraus on näyttävä ja kestävä profilointitapa tuotteisiin, joiden käyttöikä on pitempiaikainen tai merkkaukselta vaaditaan kestävyyttä. Logoja voidaan tuottaa myös kangasmerkkeinä, brodeerattuna tai kudottuna.

PRINTTIPAIDAT

Digitaalinen t-paitatulostus mahdollistaa monipuolisten ja paljon väriä siltävien kuvien tuottamisen. Vesipesukestävät kuvat sopivat hyvin esim. bändi-, kerho- ja tapahtumapaidoiksi. Digipainossa ei ole rajoitettu värien määrää.