Provestis Workwear Center - päätuotemerkit

Dimex on suomalainen perheyritys, joka valmistaa 

kestäviä ja laadukkaita työvaatteita. Olemme suunnitelleet ja valmistaneet työvaatteita Pohjolan oloihin vuodesta 1982 lähtien. Valikoimastamme löytyy vaatteet niin rakentamiseen, raivaamiseen kuin rahtaamiseenkin – tärkeintä meille on, että työvaatteet tekevät arjesta helpompaa, mukavampaa ja turvallisempaa.

Cobal Gear® asujen ulkonäköön on kiinnitetty erityistä huomiota. Cobalt Gear® mallistossa yhdistyvät turvallisuus, käyttömukavuus, toimivuus ja ulkonäkö. Teknisistä ominaisuuksista huolimatta, Cobalt Gear® –
työvaatteet ovat ennen kaikkea vaatteita, missä korkea laatu ja huippusuunnittelu ovat yhtä eikä niissä tarvitse kulkea
piilotellen kaulukset pystyssä.

Leijonalta löytyy työvaatteet monille eri teollisuudenaloille. Pitkän historiamme aikana hankittu asiantuntemus rautaisten ammattilaisten työvaatetarpeista ja työturvallisuuteen liittyvistä määräyksistä on tiukka ohjenuoramme Leijonalla. Suoraviivaisuus, rehellisyys ja nöyryys - vankkumaton tahtomme tehdä joka päivä ammattilaisten työstä entistäkin parempaa, tuottavampaa ja turvallisempaa.

INNOVAATIOITA VUODESTA 1877
Norjassa perustettu Helly Hansen on valmistanut
ammattilaiskäyttöön sopivia suojaavia ja mukavia vaatteita jo 140 vuoden ajan. Vuosikausia merillä viettänyt norjalaiskapteeni Helly Juell Hansen alkoi vuonna 1877 valmistaa vaimonsa Maren Margarethen kanssa öljykangastakkeja, housuja,

sydvestejä ja pressuja pellavansiemenöljyyn kastetusta karkeasta pellavasta. 

FRISTADS ON SKANDINAVIAN JOHTAVA TYÖVAATEVALMISTAJA Kun vaadit mukavaa, turvallista tai säänkestävää työvaatetta, löydät Fristadsilta laadukkaat työvaatteet päästä varpaisiin, monille eri ammattialoille. Tarjoamme laajan valikoiman materiaaleja, kokoja ja värejä. Meidän tehtävämme on varustaa sinut kaikkia mahdollisia haasteita varten, jotta sinä voit tähdätä korkeammalle ja tehdä parhaasi. Olemme tässä ja nyt, yhdessä.