Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

VALITSE EDULLISIN

Propalvelu toimintamallin avulla olemme pystyneet säästämään asiakkaidemme työvaatteiden kokonaishankintakustannuksia jopa 30%. Tuotteiden yksittäiset hinnat eivät ole merkityksellisiä – kokonaisuuden harkitut ratkaisut säästävät paitsi aikaa, myös rahaa.

Vähennä työvaateostojesi kustannuksia

OTA KÄYTTÖÖN PROPALVELU

Propalvelu toimintamallin avulla työvaateostot järkeistyvät ja jopa vähenevät. Ostamalla vain tarpeeseen säästyy paitsi rahaa, myös työaikaa vaatteiden hankinnassa. Keskittämällä saat suurimman hyödyn, sillä kokonaiskustannukset alenevat jopa 30%.

Toimimme yrityksenne keskusvarastona, jonka johdosta hävikki on käytännössä nolla ja ylijäämävarasto jää historiaan. ProWeb-onlinetilausjärjestelmän avulla yrityksen hankintavastaava tai työntekijä voivat tilata yrityksen yksilöllisestä tuotevalikoimasta tarvitsemansa tuotteet valmiiksi painatettuna ja toimitettuna muutamassa päivässä.

Optimoitu hankinta

Työvaatteet ja suojaimet yksilöllisestä valikoimasta valmiiksi merkattuna teollisuuspesun kestävällä lämpösiirtopainatuksella ja toimitettuna kuten haluatte. Räätälöidyt, kestävät ja tarpeeseen soveltuvat vaatteet kasvattavat niiden käyttöikää.

Aina ajallaan ja paikallaan

Työvaatteita ei tarvitse varastoida, meillä ne säilyvät ja ovat aina valmiina käyttöön otettaviksi. Ei tarvetta omalle välivarastolle, eikä hävikkiä. Toimitus nopeasti haluamaasi kohteeseen laajan toimitusverkoston avulla – jopa ylihuomiseksi.

Suorastaan mutkatonta

Hallitse yrityksesi työvaateostoja keskitetysti ja käytä säästynyt aika oikeisiin töihin. Helppo ProWeb-tilausjärjestelmä ja tilaat milloin ja mistä tahansa. Määritellyt henkilöt tilaavat tuotteet, jotka yrityksen pääkäyttäjä vahvistaa etänä.

edullisin kokonaisuus

Ei enää turhia tilauksia ja vähemmän työvaate- ja suojainostoja. Helppo ja nopea toimintamalli karsii turhat ostot, jolloin kokonaiskustannukset alenevat jopa 30%.

Varaa vartin Proweb-etäesittely

Esittelyssä käydään läpi Proweb-palvelun hyödyt ja lyhyt esittely Provestiksen toiminnasta.

Vahvistamme sähköpostilla tai soittamalla, onko ehdottamasi ajankohta sopiva. Mikäli olemme juuri tuolloin kiireisiä, ehdotamme sinulle toista aikaa.

Virtuaaliesittely kestää noin 15 minuuttia ja on varattavissa vain arkipäiville klo 8.00-15.30.