Tällä sivustolla käytetään evästeitä kävijämäärien seurantaan sekä markkinoinnin kehittämiseen. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Kuvastot

Helly Hansen Workwear 2023

Innovaatiota vuodesta 1877

Vuosikausia merillä viettänyt norjalaiskapteeni Helly Juell Hansen alkoi vuonna 1877 valmistaa vaimonsa Maren Margarethen kanssa öljykangastakkeja, housuja, sydvestejä ja pressuja pellavansiemenöljyynkastetusta karkeasta pellavasta.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Headwear 2023

Logomerkatut hatut

Tarjoamme markkinoiden laajinta valikomaa lippiksissä ja pipoissa. Meiltä löydätte satoja erilaisia varastomalleja ja useita erillaisia merkkausmetodeja.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Headwear syksy-talvi 2022

Logomerkatut pipot

Kesä on takanapäin, syksy ja talvi tekevät tuloaan. Headwear valikoimasta löydät useita eri pipo malleja eri merkkaustavoilla.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Toppoint

Mainos- ja Liikelahjat 2022

Toppoint on tunnettu mainos- ja liikelahjojen toimittaja, joka 90-vuotisella kokemuksella edesauttaa sinua ja asiakastasi vahvistamaan suhdettanne. Laaja valikoimamme koostuu korkealaatuisista ja kestävistä tuotteista. Jos etsit omaperäisiä ja personoituja mainostuotteita, me olemme sinulle sopiva yhteistyökumppani.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Tuuma Workwear 2022

Monta tarkoitusta # yksituuma

Tuuma tekee yksinkertaisia, mutta toimivia työvarusteita kaikille raskaan työn tekijöille. Pikamuotilmiö on rantautunut myös työvaatteisiin, mikä on johtanut siihen, että globaalit brändit tuovat vuosittain uusia, mielestämme tarpeettomia malleja markkinoille. Tämä ei ole kestävää planeettamme kannalta ja asettaa kustannuspaineita tuotteiden hintoihin.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

South West 2022

Profiilivaatetus

South Westin vaatteissa viihdytään. Niissä on helppo edustaa yritystä tai yhdistystä tyylillä ja ylpeydellä. Suosikkipusero kestää monta pesua. Housut istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta koko työpäivän ajan, ja takki pitää sinut kuivana joka säässä. Urheiluvaatteet pysyvät kuosissaan niin salilla, lenkkipolulla kuin mailapeleissäkin.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Lyngsoe Rainwear 2022-23

Sadevaatteet

Lyngsoe Rainwear on valmistanut tuulenpitäviä, vedenpitäviä ja hengittäviä tuotteita vuodesta 1999 lähtien. Päätoimikeskus sijaitsee Herningissä, Tanskassa jossa meillä on noin 600.000 tuotetta varastossa, tämä takaa nopeat ja luotettavat toimitukset yli 30 maahan eri puolella maailmaa.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Priha 2023

Työkäsineet ja Priha asusteet

Markkinointi Muikku Oy on yksi Suomen suurimmista työkäsineiden ja -asujen toimittajista jo vuodesta 1980. Oma maahantuonti-, suunnittelu- ja tuotekehitystyö näkyy ja tuntuu laadussa. Mittavissa varastoissamme on noin 2 miljoonaa käsineparia ja 130 000 työasua valmiina toimitettavaksi asiakkaille.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Dimex 2022

Työmaalla tiedetään paremmin

Dimexin lähtökohta on tehdä vaatteita, jotka todella toimivat työmailla. Meistä vaatteiden käyttäjät ovat ainoita oikeita asiantuntijoita kertomaan, millainen on hyvä työvaate. Ehkä siksi meillä on ollut yrityksen alusta saakka poikkeuksellisen läheinen suhde asiakkaidemme kanssa.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Fristads 2022

Työvaatteita vuodesta 1925

Meillä työvaatteet ovat kestäviä, laadukkaita, innovatiivisia ja vastuullisesti tuotettuja. Olemme ylpeitä työvaatteistamme, jotka valmistetaan tarkoin jokaista yksityiskohtaa myöten. Teemme jatkuvasti töitä vastuullisempien tuotantotapojen puolesta. Valikoimaamme kuuluvat Fristads, Kansas ja Leijona tuotemerkkien mallistot.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä

Cobalt 2022

Workwear 2022

Kuvastoon on koottu eri tuotemerkeiltä top tuotteita työvaate käyttöön mm. Cobalt Gear, WK Work, Pen Duick, Gildan.

Selaa kuvastoaOta yhteyttä
Tule asiakkaaksemmeTutustu Propalveluun